Molim pričekajteOPŠTE INFORMACIJE


Mi težimo ka

NAŠE VRIJEDNOSTI


DOKTORI SPECIJALISTI

Želimo omogućiti našim pacijentima najbolju moguću njegu i posvetiti im potpunu pažnju. Njihova sigurnost i dobrobit su naša najveća briga. Naš tim sastavljen je od doktora koji su jedni od najboljih u svojim poljima u regionu.


VAŠE ZDRAVLJE

Naša namjera je bila da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga našim klijentima. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem.


PROFESIONALNA KOMUNIKACIJA

Svoje pacijente smatramo svojim blagom i shodno tome predstavljamo sve moguće metode lečenja i zajedno sa vama preporučujemo najbolju terapiju za pacijenta. Na najjednostavniji mogući način, objasnjavamo sve što je bitno, bez pretjeranog korišćenja stručne medicinske terminologije.


PROFESIONALNO OSOBLJE

Panmedik nudi široki raspon usluga i proizvoda o čijoj vrhunskoj kvaliteti brine visokoobrazovano i stručno osoblje. Ono što odlikuje naš pristup je posebna pažnja i briga o pacijentu prije, za vrijeme i poslije operativnog zahvata. Naš stručni tim učinit će sve da Vam osigura siguran, brz i ugodan oporavak.


TOP 100 U BOSNI I HERCEGOVINI

Pellentesque sagittis neque neque, ac ultrices neque tempor a. In . tellus sollicitudin eu.


MODERNO OPREMLJENE PROSTORIJE

U našim prostorijama koristimo najsavremeniju tehnologiju koja nam omogućava da svakom tretmanu i zahvatu pristupimo s najvećom dozom preciznosti, u skladu s najnovijim znanstvenim dostignućima.Ukratko

O NAMA


Specijalistička hirurška ordinacija“ Panmedik“ nalazi se u ulici Krnjinske srpske brigade 315 D, naselje Bare,  na magistralnom putu, na ulazu u Doboj iz pravca Dervente i Modriče.

Ordinacija je počela sa radom 1998. godine i od tada je posvećena cilju da svaki pacijent zaslužuje našu maksimalnu pažnju. „Panmedik“ pruža vrhunsku i sveobuhvatnu medicinsku uslugu u mnogim medicinskim  specijalnostima. Naš tim broji 12 doktora specijalista, koji su lideri u svojim područjima i uz pomoć najnapednih medicinskih tehnologija i  stručnog osoblja koje radi sa njima ,pružaju najbolju  medicinsku uslugu.

Ordinacija „Panmedik“ pruža Vam usluge na poljima, hirurgije, ginekologije, kardiologije, gastroenterologije plastične hirurgije, ortopedije, endoskopske dijagnostike (gastroskopije, kolonoskopije, rektoskopije, kolposkopije), endokrinologije, laboratorijske dijagnostike i patohistološke dijagnostike, ultrazvučne dijagnostike, 2D i 4D pregleda, ultrazvučno vođenje punkcije i citološke analize. Endoskopske procedure radimo u lokalnoj i i.v.kratkotrajnoj anesteziji.

Naša vizija je da zadovoljimo zdravstvene potrebe ljudi koji žive u Doboju i okolnim regijama, pružajući visokokvalitetnu, sveobuhvatno medicinsku pomoć za sve, posebno vodeći računa o etici i sigurnosti, kao i poštovanju pacijenta, a sve to na finansijski odgovoran način. Bićemo posvećeni našim pacijentima i njihovim porodicama, osoblju, kolegama, kao  i lokalnoj zajednici sa željom za što zdraviju populaciju.

Sve svoje intelektualne, stručne i tehničko-tehnološke kapacitete stavićemo u službu zdravlja i bolje budućnosti  naše zajednice.


629-×-163white

PanMedik je počela sa radom 1998. godine i od tada je posvećena cilju da svaki pacijent zaslužuje našu maksimalnu pažnju. „Panmedik“ pruža vrhunsku i sveobuhvatnu medicinsku uslugu u mnogim medicinskim specijalnostima. Naš tim broji 12 doktora specijalista, koji su lideri u svojim područjima i uz pomoć najnapednih medicinskih tehnologija i stručnog osoblja koje radi sa njima ,pružaju najbolju medicinsku uslugu.

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright PanMedik 2024. Sva prava zadržana